Ry Hallerne

Du er her: Hjem > Seneste nyheder > Nyhedsarkiv > Nyhedsarkiv 2012

Nyhedsarkiv 2012


28.08.2012

Nyhedsbrev august.

Mandag 10. september kl. 19-21 afvikler vi i samarbejde med fysioterapeut Dorte With en mini-workshop med emnet idrætsskader. Arrangementet afvikles i Ry Hallerne og du kan læse mere her.

Arrangementet er også omtalt i vores nyhedsbrev for august måned

Se nyhedsbrevet her.

 


 

21.08.2012
Indvielse af PulsParken.

Lørdag 25. august er datoen for den store indvielse af PulsParken i Ry.

Denne dag tages de 3 pulszoner i brug, og en af zonerne - legezonen - er placeret umiddelbart ved siden af Ry Hallerne. Kom og vær med til en festlig dag, som starter kl. 10.00 ved pulszonen i Kildebjerg Ry (umiddelbart overfor Pressalit).

Læs mere om indvielsesarrangementet her.

 


15.08.2012
Sæsonstart i Ry Hallerne.

I dag starter vi op med vores vintersæson, som dækker perioden 15. august - 15. april. I sommerpausen er der afviklet både badmintonskoler, håndboldskole og fodboldskole.

Der har også været tid til at få klaret diverse større reparationer og hoved-rengøringen i hallerne er overstået. Desuden er der lakeret gulve i Hal A, Hal C og vores mødelokale.

Oversigt over de faste ugentlige bookinger for vore brugere, foreninger og klubber kan ses her 

Arrangementslisten for de kommende måneder kan ses her.

 


14.08.2012
BSV møder Team Tvis Holstebro i Ry Hallerne.

Knapt er vi startet på vores nye sæson før vi kan blænde op for det første store arrangement i Ry Hallerne. I samarbejde med Ry Håndbold har Bjerringbro-Silkeborg-Voel valgt at lægge deres første testkamp i Ry Hallerne - efter sommerpausen og det nyligt overståede OL.

BSV møder Team Tvis Holstebro og kampen spilles i Ry Hallerne onsdag 22. august kl. 18.30.

Læs mere her.

 


03.04.2012
Påskenyhedsbrev fra Ry Hallerne.

Nu er vintersæsonen så småt ved at klinge af, men vi kigger fremad og er i gang med at planlægge sommeraktiviteter og de nye faste bookinger for 2012/13. Desuden går etableringen af Pulsparken ved Ry Hallerne snart i gang, så man kan være klar til den forventede indvielse i august.

Se nyhedsbrevet her.

 


 

03.04.2012
Idémøde - indvielse af Pulsparken.

Der er brug for gode idéer til hvorledes Pulsparken skal indvies i august. Derfor inviterer Kildebjerg Ry til et inspirationsmøde i Kildebjerg Erhvervshus tirsdag 17. april 2012 kl. 16-18.

Læs mere her.

 


 

28.03.2012
Nyvalg til S/I Ry Hallernes bestyrelse.

Ved repræsentantskabsmødet mandag 26. marts var der nyvalg til bestyrelsen. Jesper Laursen, Jens Nellemann og Marlene Helms afløser Claus Poulsen, Svend L. Christensen og Peter F. Lauridsen.

Bestyrelsen har efterfølgende konstitueret sig med Jens Szabo som formand, Jesper Laursen som næstformand og Marlene Helms som økonomiansvarlig.

 


 

03.02.2012
Nyhedsbrev fra Ry Hallerne.

Informationsbrevet udsendes efter behov og sendes til vores faste brugere i Ry Hallerne samt den lokale presse. Vi vil meget gerne have tilbagemeldinger på aktiviteterne i Ry Hallerne - så tøv ikke med at henvende jer med ris/ros eller gode idéer til halinspektør Kim Bejder eller bestyrelsesformand Jens Szabo.

Se nyhedsbrevet her.

 


 

 

« forrige  |   top  |   næste »

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login