Ry Hallerne

Du er her: Hjem > Seneste nyheder > Nyhedsarkiv > Nyhedsarkiv 2011

Nyhedsarkiv 2011


21.12.2011

Glædelig jul og godt nytår.

Samtidig med udsendelsen af dette nyhedsbrev vil vi ønske alle vore vore samarbejdspartnere en glædelig jul og et godt nytår.

Spørgsmål eller kommentarer til nyhedsbrevet eller andre forhold vedrørende Ry Hallerne kan altid rettes til halinspektør Kim Bejder eller bestyrelsesformand Jens Szabo.

Se nyhedsbrevet her.

 

 

 


 

 

27.11.2011
Nyhedsbrev fra Ry Hallerne.

I samarbejde med bestyrelsesformand Jens Szabo udsendes fremover en informationsskrivelse med nyt fra S/I Ry Hallerne.

Informationsbrevet udsendes efter behov og sendes til vores faste brugere i Ry Hallerne samt den lokale presse. Vi vil meget gerne have tilbagemeldinger på aktiviteterne i Ry Hallerne - så tøv ikke med at henvende jer med ris/ros eller gode idéer til halinspektør Kim Bejder eller bestyrelsesformand Jens Szabo.

Se nyhedsbrevet her.

 

 

 


 

 

25.11.2011
Ry Hallerne holder juleferie.

Hallerne er lukket i perioden fra mandag 19. december til søndag 1. januar begge dage inklusive. Til gengæld bliver det lige på og hårdt umiddelbart efter nytår med opstart og normalt program fra mandag 2. januar.

 

 

 


 

06.10.2011
1,7 mio. kroner fra RealDania-fonden til pulszonerne ved Ry Hallerne og Kildebjerg Ry.

Kildebjerg Ry har i samarbejde med de lokale virksomheder Akva WaterbedsPressalit og Rival Maskinfabrik startet et projekt med etablering af 3 såkaldte pulszoner med mulighed for at dyrke motion og andre rekreative aktiviteter.

Det er tanken at de tre pulszoner skal kædes sammen af et gennemgående, asfalteret og oplyst stisystem, som bevæger sig igennem området mellem Knudsø, Ry Hallerne og Kildebjerg Ry.

Projektet beløber sig samlet set til 16,7 mio. kroner og nu har RealDania-Fonden bevilget de sidste 1,7 mio. kroner i støtte til projektet.

Se pressemeddelelsen her.

 

 


 

06.10.2011
S/I Ry Hallerne har fået ny formand.

På det seneste bestyrelsesmøde byttede Peter F. Lauridsen og Jens Szabo roller i bestyrelsen, således at Jens Szabo fremover er bestyrelsesformand.

Peter F. Lauridsen meddelte samtidig, at han ikke genopstiller når han til forårets repræsentantskabsmøde er på valg til bestyrelsen.

 

 


 

02.09.2011
September og oktober måneds billeder i Ry Hallerne.

I samarbejde med Ry Kunstforening udstilles der i september og oktober billeder af den århusianske kunstner Pia Skjødt-Jacobsen.

Du kan læse mere om hende på  www.piaskjoedtjakobsen.dk   

 

 


 

31.08.2011
Folketingsvalg afholdes i Ry Hallerne.

Der skal være folketingsvalg torsdag 15. september 2011 og Skanderborg Kommune har besluttet, at det skal afvikles i Ry Hallerne.

Derfor er vi nødt til at aflyse samtlige aktiviteter i Hal C og mødelokalet fra onsdag 14/9 til fredag 16/9 (begge dage inkl.)

Vi beklager selvfølgelig de gener det evt. medfører for vores daglige brugere og foreninger, men glæder os til gengæld til at vise vores faciliteter frem for de forhåbentlig rigtig mange gæster/vælgere, som møder frem for at sætte krydset denne dag. 

 

 


 

27.08.2011
Ry Motionsklub er gået online.

Ry Motionsklub er gået online med ny hjemmeside, hvor medlemmerne kan søge alle informationer om klubbens aktiviteter i Ry Hallernes Motionscenter.

Besøg klubbens hjemmeside på www.rymotionsklub.dk

 


 

 

26.08.2011
Knudsø HK hedder nu Ry Håndbold.

Håndboldklubben i Ry hedder nu Ry Håndbold og samtidig har klubben fået ny hjemmeside og nyt logo.

Læs om nyhederne her www.ryhåndbold.dk


03.08.2011
Klar til den nye sæson.

Ry Hallerne starter den nye sæson mandag 15. august, hvor vi lukker dørene op til bl.a. nylakerede gulve i hal B og aktivitetslokalet. Også spinnelokalet er blevet forskønnet med et nyt gulv under spinnecyklerne.

De nye oversigter over fordelingen af de faste ugentlige timer i vore lokaler kan ses her.

De aftalte arrangementer - hovedsageligt i weekenderne - for de kommende måneder kan ses her.

 


 

21.06.2011
3 millioner kroner fra LOA-fonden til pulszonerne ved Ry Hallerne og Kildebjerg Ry.

Kildebjerg Ry har i samarbejde med de lokale virksomheder Akva WaterbedsPressalit og Rival Maskinfabrik startet et projekt med etablering af 3 såkaldte pulszoner med mulighed for at dyrke motion og andre rekreative aktiviteter.

Det er tanken at de tre pulszoner skal kædes sammen med en gennemgående, asfalteret og oplyst løbesti, som bevæger sig igennem området mellem Knudsø, Ry Hallerne og Kildebjerg Ry.

Nu har Lokale- og Anlægsfonden bevilget 3 mio. kroner i støtte til projektet.

Se pressemeddelelsen her.

 


29.03.2011
Repræsentantskabsmøde.

På det årlige repræsentantskabsmøde var der nyvalg til bestyrelsen, idet Jens Szabo og Carsten Thrane afløste Morten Pedersen og Henning Jeppesen.

Efterfølgende konstituerede bestyrelsen sig med Peter Lauridsen som formand, Svend. L. Christensen som næstformand, Carsten Thrane blev økonomiansvarlig og menige medlemmer er Claus Poulsen og Jens Szabo.


« forrige  |   top  |   næste »

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login