Ry Hallerne

Du er her: Hjem > Seneste nyheder > Nyhedsarkiv > Nyhedsarkiv 2007

Nyhedsarkiv 2007


26.11.2007
Julelukket i Ry Hallerne.

Vi holder julelukket for normale faste aktiviteter i Ry Hallerne i perioden fredag 21. december - torsdag 3. januar (begge dage inkl.).

Dog vil der være åbent for aftalte arrangementer.

 


05.11.2007
Mona Eyde ansat som ny cafeleder.

Med virkning fra 1. november har S/I Ry Hallerne ansat Mona Eyde som ny leder af cafeen i Ry Hallerne. I forbindelse med sine børns sportsaktiviteter har Mona tidligere været tilknyttet såvel Ry Tennisklub som RFFI Basket

 


30.09.2007
Formand og næstformand forlader bestyrelsen til næste ordinære repræsentantskabsmøde.

Bestyrelsesformand Kim Eriksen og næstformand Sam Eyde meddelte på sidste bestyrelsesmøde 11. september 2007, at de ved det kommende ordinære repræsentantskabsmøde, som skal afvikles senest med udgangen af marts måned 2008, ikke er villige til at modtage genvalg til bestyrelsen.

S/I Ry Hallerne skal således have 2 nye bestyrelsesmedlemmer samt både ny formand og næstformand til foråret.


 

28.09.2007
Renovering af bruserum og ny loftsbeklædning/belysning.

Vi har nu afsluttet en længerevarende renovering af vore bruserum i de 4 omklædningsrum i kælderen, hvor vi desværre ikke har kunnet undgå at genere vore brugere lidt i de daglige aktiviteter. Der er blevet sat nye fliser op på væggene og installeret nye tidssvarende bruseinstallationer i rummene samt foretaget andre mindre reparationer. Vi synes selv, at resultatet er blevet flot.

Næste projekt er så at få udskiftet de sidste loftsplader på vore gange og i fitnesslokalet. Samtidig udskiftes loftsbelysningen, således at den bliver mage til den eksisterende. Sideløbende har vi fået etableret et nyt indgangsparti mellem fitnesslokalet og fodboldafdelingen.

Hele dette renoveringsarbejde forventer vi færdiggjort i løbet af skolernes efterårsferie i uge 42. Dette medfører så desværre igen visse gener for brugerne i denne uge, blandt andet bliver vi nødt til at lukke fitnesslokalet på motionscentrets øverste etage i perioden 13.-20. oktober (begge dage inkl.)

 


15.09.2007
Nye halmedhjælpere træder til.

Rasmus Bejder og Andreas Fredslund starter som halmedhjælpere. Sammen med Allan Lyngdal Jensen skal de indgå i vagtplanen på hverdagsaftener og i nogle weekender - dels som afløser dels som medhjælp ved større arrangementer.

Både Andreas og Rasmus er i forvejen ansat i Ry Hallernes Café.


23.08.2007
Ny caféleder ansat.

Bestyrelsen for S/I Ry Hallerne har idag ansat Marianne Jensen som ny leder af caféen i Ry Hallerne. Marianne har de seneste 8 år har været indehaver af Pølsevognen i Ry og hun starter i sit nye job mandag 1. oktober.

 


28.06.2007

Ny halassistent i hallen.

Jens Erik Mollerup er ansat som halassistent i Ry Hallerne med start pr. 20. august. Jens Erik har senest haft ansættelse som slagter i Kvickly Viby.

Jens Erik har haft sin gang i Ry Hallerne i mange år - dels som spiller og bestyrelsesmedlem i Ry Badmintonklub dels som fodboldtræner i Ry Sportsklub.


 

 

« forrige  |   top  |   næste »

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login