Ry Hallerne

Du er her: Hjem > Seneste nyheder

Seneste nyheder


Veteranbiler ved Ry Hallerne

Torsdag d. 17. maj er der veteranbilstræf ved Ry Hallerne. Der kommer rigtig mange flotte og gamle biler, så kig endelig forbi.

Der vil være salg af vand, øl og pølser + kaffe og kage.


NYT LOGO

Vi er stolte af at kunne præsentere vores nye logo, som kommer til at pryde vores facader, tøj m.m. som et tegn på bevægelse, leg og dynamik. 

Alle tankerne bag kommer designer Rune Lynggaard og fortæller om på tirsdag d. 27. februar kl. 20 i hallens cafe, hvor vi byder på en lille forfriskning.

Vi glæder os til at få det offentliggjort og håber at alle andre er ligeså vilde med det som os og som ses nedenfor er centerleder Jens Szabo gået all in.....


FED FREDAG

I Ry Hallerne støtter vi det gode ungeliv i Ry og inviterer derfor alle byens unge fra 7. klasse og op til Fed Fredag, både d. 23. februar og d. 23. marts.                      Her bliver der mulighed for at ha' det sjovt med vennerne og måske endda få nye af slagsen. Udover det vil der selvfølgelig være mulighed for at få sved på panden med bl.a. volley, hockey, trampolinspring eller bordtennis. Alle muligheder er åbne.

Vi glæder os i hvert fald til at byde de unge velkommen indenfor til en fed fredag!ÅBEN HAL

I skolernes vinterferie åbner vi dørene op til Ry Hallerne og glæder os til at se både børn og voksne.

 


 

NYE RULLEPORTE MELLEM HAL E OG D

Så er de sidste rulleporte mellem hal D og hal E ved at blive sat op og vi undskylder de gener det kan give vores brugere de næste par uger.

Lige før jul blev der sat rulleporte op mellem hal C og hal E med et rigtigt fint resultat, så vi glæder os derfor meget til de sidste porte også er helt klar til brug.MASSAGE & ZONETERAPI I RY HALLERNE

Jette Hauberg-Lund tilbyder nu flere gange om ugen behandling af både traditionel og wellness massage samt zoneterapi.                                                                  Jette har stor erfaring med behandling af mange forskellige lidelser og har også klinik i både Hammel og Højbjerg.

Der bookes direkte hos Jette på 21429677 eller på info@hauberg-lund.dk.

Vi ser frem til et godt samarbejde!

 


DRIFTSFORSTYRRELSER 

Mandag d. 20. november er HAL D lukket for normale aktiviteter. I HAL E skal der forventes mindre driftsforstyrrelser i form af aflæsning af udstyr og gennemgang i hallen.

Tirsdag d. 21. november anvendes HAL D og HAL E til afvikling af VALG, dvs. alle aktiviteter i HAL D og HAL E denne dag er aflyst.

Fra onsdag d. 22. november og ca. 2 uger frem får vi sat rulleporte op til erstatning af ”gardinerne” mellem HAL C/E og HAL D/E. Der vil derfor være håndværkere på i dagtimerne, hvilket kan betyde en reduktion i aktiviteterne i dette tidsrum. Efter kl. 16 forventer vi, at der vil være normale aktiviteter, men lift og andet udstyr kan forekomme i hallerne.

Vi håber på jeres forståelse! 

___________________________________________________________

BØRNEFØDSELSDAG 

Nu kan man holde en sjov og anderledes børnefødselsdag i Ry Hallerne. Vi har netop færdig udviklet et børnefødselsdags-koncept, som du kan læse mere om i menuen under arrangementer. Der bliver både mulighed for diverese sportsgrene, hop på stortrampoliner og sjov i motorikbanen.

Rigtig god fornøjelse!

___________________________________________________________

ÅBNING AF MOTORIKBANEN

Fredag d. 13. november stod vores flotte motorikbane endelig helt klar. Det blev naturligvis fejret ved en officiel åbning med taler fra både centerleder Jens Sazbo, udviklingskonsulent Lynge Kjeldsen og bestyrelsesmedlem Marlene Thanning Helms. Der var gratis popcorn og slushice til de mere end 100 fremmødte, der alle var med til at gøre det til en festlig åbning.

___________________________________________________________


NYE SKABE TIL VÆRDIGENSTANDE

Vi har fået nye skabe til værdigenstande, så nu skal du ikke bekymre dig om mobil, pung eller andet, når du dyrker sport i en af hallerne. Skabene er placeret foran motionscentret. Husk det koster 10 kroner i depositum!

__________________________________________________________________

Vi har fået nye gardiner.

Med hjælp fra hallens brugere og ikke mindst Feel Home Højgaard Gardiner har vi endelig fået flotte nye gardiner i både hal D og C. Vi er meget glade og selvom vi også er meget glade for godt vejr, så er det nu bedst at man ikke får solen i øjnene, når man dyrker sport i en hal.

Her ses centerleder Jens Szabo med Anders fra Højgaard gardiner, som begge er fuldt tilfredse med det endelig resultat.

___________________________________________________________


Så er programmet til SPORTS LØRDAG klar!

_______________________________________________________________

 

eSport event for første gang i Ry

Vi åbner dørerne for det første eSport event i Ry nogensinde. Der bliver tuneringer i både FIFA 17 og CS:GO og vi håber på at mange vil komme forbi hallen denne dag. Det er Eastern Wizards som står for arrangementet og der er mange gode præmier på højkant.

___________________________________________________________

Motorikbanen

Så er sidste etape til færdiggørelse af motorikbanen gået i gang. Håndværkerne arbejder på højtryk, så banen hurtigt kan stå klar til de mange børn, som kommer i hallen.

Vi glæder os i hvert fald til at se det færdige resultat.

___________________________________________________________

Ny kunstbane ved Ry Hallerne

Graveriet til en ny kunstbane er i fuld gang og går alt efter planen står den helt færdig sidst på året. Vi glæder os meget til, at der bliver mulighed for at spille udendørs fodbold året rundt!

___________________________________________________________

Madpakkehuset er færdigt!

Vi er stolte af at kunne præsentere vores nye madpakkehus, som også indeholder 4 depotrum. Mulighederne er mange for brug af huset, hvor selvfølgelig madpakken kan nydes, mobilen kan lades op og meget mere. Der vil blive afholdt en lille indvilgelse af huset i august, hvor de fleste er tilbage fra ferie.

Vi håber det vil være til stor glæde for alle hallens brugere!

___________________________________________________________

Rengøring i Ry Motionsklub

Vi er af Ry Motionsklub blevet hyret til at overtage alt rengøring af motionscentret. Det er vi glade for, da det er til glæde for hallens brugere. Vi begynder fra bunden, så der må forventes et par uger inden det er oppe på standard. Motionklubbens brugere skal dog stadigvæk huske selv at spritte maskinerne af efter brug.

God træning!

___________________________________________________________

Nyt madpakkehus

Tømrer Vagn Johansen er gået i gang med vores nye tilbygning, et madpakkehus og depoter lige overfor petanque banen. Der er fuld gang i byggeriet hver dag og vi glæder os meget til at se det færdige resultat.

 


________________________________________________________

Ry outdoor FESTIVAL

Når Ry outdoor løber af stablen i pinsen bliver det også med arrangementer i Ry Hallerne. Der bliver bl.a. muighed for at prøve badmintonfitness, sumodragter, mini-biler og hoppepuder.

Se hele programmet for festivalen her.

_____________________________________________________________


SOCIALE MEDIER

Ry Hallerne er nu også kommet på Instragram, så husk at bruge #ryhallerne eller @ryhallerne, når du tager billeder både i og uden for hallerne. Så kan vi dele de gode oplevelser sammen. På forhånd mange tak!

Du kan selvfølgelig også følge os på Facebook.

_____________________________________________________________

NY FLISEBELÆGNING

Vi er trukket i arbejdstøjet og igangsat ny flisebelægning ved petanque og beachvolley banerne. Det betyder at der snart er flisegang fra P-pladserne bag ved hallerne.


PROGRAM TIL SPORTS LØRDAG

Så er programmet til Sports lørdag klar og vi er glade for at så mange frivillige har meldt sig til at komme og vise deres sport frem.

Vi glæder os til en rigtig hyggelig eftermiddag/aften i Ry Hallerne, både inde og ude.

 

 


SPORTS LØRDAG

Lørdag d. 22. april åbner vi dørene op til en hyggelig aktiv dag for hele familien i Ry Hallerne også kaldet SPORTS LØRDAG!

Her har alle muligheden for at komme og prøve noget nyt eller måske noget man allerede kender i forvejen. Vær' aktiv med børnene, bedsteforældrene, naboerne og vennerne både inde og ude. Der bliver noget for enhver smag.NYE TIDER I RY HALLERNE

Vi starter en "hold orden" kampagne, så nu bliver der nye tider i Ry Hallerne! Hjælp os med at sprede budskabet og ikke mindst med at holde orden i hallen, så der er plads til os alle.Ry Hallerne afholder ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 22. marts 2017 kl. 19.00.

Indkaldelse er udsendt til de relevante foreninger, som skal huske at returnerer deltagernes navne, samt forslag, der ønskes behandlet på repræsentantskabsmødet inden d. 8. marts.

Bestyrelsen vil fremlægge forslag til ændring af vedtægterne. Det drejer sig bl.a. om sproglig opdatering, tilpasning i henhold til de nye faciliteter og forenkling af repræsentantskabet.

Øvrige er meget velkomne, men har dog ingen stemmeret. 


Jette Andreasen starter som ny cafebestyrer d. 1. februar.


Vi glæder os meget til at byde Jette velkommen, som kommer med nye friske ideer og sunde opskrifter under armen. Så glæd jer til bl.a. nybagt brød og kage, en ugentlig varm ret og nye små sunde retter til at stille den lille sult.

Læs mere her


Ry Hallerne modtager 10.000 fra Lions
- pengene skal anvendes til ungdomsarbejdet

Lions har netop doneret 10.000 kroner til ungdomsarbejdet i Ry Hallerne. Det er en super flot anerkendelse af vores arbejde. Læs mere her


 

Ry Hallerne mangler stadig det sidste...

Ry Hallerne mangler stadig "de sidste" penge for at komme i hus med de sidste ønsker. Store som små bidrag er meget velkomne. 

Hjælp os med et mindre eller større beløb via vores indsamling. Sådan gør du:

  

Undermenu

« forrige  |   top  |   næste »

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login